Nye gebyrer hos Nukissiorfiit

Nukissiorfiit indfører et fast administrationsgebyr på 20 kroner pr. måned, som alle forbrugere skal betale. Forbrugere, der får tilsendt en fysisk regning eller betaler deres faktura med FI kort (indbetalingskort) vil blive pålagt et yderligere gebyr på 25. kr.

Administrationsgebyr
Administrationsgebyret udgør 20,00 kr. og vil fremgå på næste faktura, der afregner forbruget for juni måned og som forbrugerne vil modtage i  løbet af juli 2019.

Det nye administrationsgebyr afspejler Nukissiorfiits omkostninger til fakturering, databehandling, forsendelse og betalingsregistrering. sammenligning kan Nukissiorfiit oplyse, at mange andre grønlandske selskaber typisk opkræver omkring 40 kr. blot i administrationsgebyr eller faktureringsgebyr.

Gebyr på fysisk regning
Derudover bliver der tilskrevet et gebyr på 25 kr., hvis man ikke anvender Betalingsservice (tidligere PBS). Dette gebyr gælder fra 1. august og vil fremgå af fakturaen, der bliver fremsendt i september. Baggrunden er, at Nukissiorfiit bruger mange ressourcer på at udskrive, pakke og sende de fysiske fakturaer. Hvis kunderne tilmelder sig Betalingsservice undgår man dog gebyret.

Undgå gebyret
Nukissiorfiit vil gerne give forbrugeren mulighed for undgå gebyret for modtage en fysisk regning. Derfor træder gebyret først i kraft fra august. Dermed får de forbrugere, som endnu ikke er tilmeldt Betalingsservice tid at tilmelde sig og kan undgå det nye gebyr på 25 kr. Hvis forbrugeren tilmelder sig betalingsservice inden den 31. august, bliver man ikke opkrævet betaling for gebyret. Forbrugere, som allerede er tilmeldt Betalingsservice, skal ikke foretage sig noget og bliver ikke opkrævet dette gebyr.

Få hjælp til at komme på Betalingsservice
Nukissiorfiit hjælper gerne alle kunder med at tilmelde deres betaling til Nukissiorfiit til Betalingsservice.
Det kan man gøre allerede fra i dag ved at skrive til fakturering@nukissiorfiit.gl, med emnet BS-tilmelding. Forbrugerne er også velkomne til at kontakte Nukissiorfiits Call Center på telefonnummer 801150, hvor medarbejderne står klar til at hjælpe tilmeldingen til Betalingsservice.