Nyhed fra Nukissiorfiit - Kundeportal

Med glæde kan vi fra Nukissiorfiit meddele, at vi har forbedret vores kundeportal til vores private brugere og samtidig udviklet den således, at vores erhvervskunder også kan drage fordel af den.

Forbedringer til vores private kunder inkluderer muligheden for at tilføje yderligere rettigheder til ens ægtefælle eller andre relevante personer i forhold til jeres forbrug hos Nukissiorfiit. Dette indebærer muligheden for at se regninger, forbrug og kontrakter. Bemærk, at du som kunde kun har ret til at tilføje yderligere brugere til din side i kundeportalen.

For vores erhvervskunder: Alle vores erhvervskunder med deres egne medarbejder-MitID'er kan nu også bruge vores kundeportal. Dette giver medarbejderne mulighed for at få overblik over regninger, forbrug og alle aktive kontrakter hos Nukissiorfiit. Yderligere kan medarbejdere med administratorroller i kundeportalen tilføje ekstra rettigheder til deres kolleger.

Vi har også udviklet avancerede funktioner til erhvervskunder såsom boligselskaber eller virksomheder, der udlejer boliger. Disse kunder kan aftale brug af den avancerede kundeportal direkte med Nukissiorfiit. Bemærk, at medarbejdere stadig skal have et MitID fra deres arbejdsgiver for at få adgang.

Den nye Kundeportal vil åbne mandag d. 29. april 2024 kl. 09:00, og derfor vil vores Kundeportal være lukket fra kl. 05:00 til 09:00.

Du kan finde en vejledning til brug af vores kundeportal på vores Kundeportal under 'Vejledninger'. Alternativt er du altid velkommen til at kontakte Nukissiorfiits kundeservice, hvis du har spørgsmål.