Erhvervspraktik i Nukissiorfiit

Har du tænkt over, hvad du gerne vil arbejde med, når du er færdig med din uddannelse?

Du kan i Nukissiorfiit få en oplevelse af dagligdagen på en arbejdsplads og komme til at deltage i arbejdsopgaver, der kan give dig oplevelser og hjælpe dig med at tage det næste skridt på vej til en uddannelse.

Nukissiorfiit ønsker at hjælpe dig med at vælge uddannelse efter folkeskolen, og dermed bidrage til en positiv samfundsudvikling. Som folkeskolepraktikant hos os, kan du teste dine interesser inden for mange forskellige fagområder. Vi er en af de største virksomheder med afdelinger i hele landet.

Vi tilbyder praktik inden for produktion og distribution af el, vand og varme, samt inden for administration både på kysten og vores hovedkontor. I skemaet herunder kan du finde inspiration til din ansøgning om praktik hos Nukissiorfiit.

Lokaliteter Administration og kontor Teknisk support Produktion
NUUK Kommunikationsmedarbejder
Statskundskaber
Analysemedarbejder
Grafiskdesigner
Lønmedarbejder
Indkøbskonsulent
Regnskabskonsulent
Proceskonsulent
Controller
Kontorfuldmægtig
HR-konsulent
Kundeservicemedarbejder
Erhvervssalgskonsulent
Receptionist
Kantinemedarbejder
Ingeniør
Maskinmester
Projektleder
IT supporter
Måletekniker
Geodata-management
Bygningskonstruktør
-
Specialister inden for vand, varme, el og vedvarende energi.
Elektriker
Maskinmester
VVS-montør
ØVRIGE Kontorfuldmægtig: Personaleadministration
Indkøb og lager
Kundeservice
Ingeniør
Projektkoordinator
Måletekniker
Elektriker
Maskinmester
VVS-montør
Skibsmontør

På hovedkontoret har vi mulighed for at tage to elever ad gangen. Vi afholder samtaler med dig, forinden vi indgår en praktikaftale. Under samtalen taler vi om hvad du kan forvente dig, og hvad du gerne vil prøve af under praktikforløbet. I produktionen og på kysten han vi typisk kapacitet til en ad gangen.

For at din tid, i erhvervspraktik, hos Nukissiorfiit skal blive så spændende som muligt, vil vi gerne have en ansøgning fra dig.

I din ansøgning bedes du beskrive, hvad du er god til, hvad du interesser dig for og praktisk information, bl.a. hvornår du skal i praktik, samt hvad du gerne vil have ud af forløbet. Dine interesser kan f.eks. være at bruge dine hænder, skrive tekster, arbejde med tal og evt. regneark, tage billeder, lave videoer eller få ting til at fungere. Ud fra dine interesser sammensætter vi et målrettet forløb til dig.

Send din ansøgning til HR@nukissiorfiit.gl

Vi ser frem til at høre fra dig.