Den første af slagsen

Det er første gang i Nukissiorfiits historie, at der udklækkes en AU1 med titlen ”International Transport og Logistik”. Den første af slagsen er Saamu Rasmussen, som netop har gennemført den to-årige uddannelse AU1, på Niuernermik Ilinniarfik.

Saamu Rasmusen er glad for at være i Nukissiorfiit, selvom den sidste tid som elev har budt på visse udforinger for den unge medarbejder.
– Den største udfordring har været tiden under vores eksamens- og afslutningsprojekter. Det er gået lidt ud over min fritid. Men det har været et spændende forløb, og Nukissiorfiit er et fedt sted at arbejde, så det gør ikke så meget, siger en glad Saamu Rasmussen.

I Nukissiorfiit har man været glad for den unge elev og Saamu Rasmussens chef, Line Bruun Jensen fortæller om den ny-udklækkede indkøber:
– I løbet af de to år han har været hos Nukissiorfiit, har han udviklet sig meget både fagligt og personligt. Så er Saamu er vellidt kollega, og vi glæder os over at Saamu fortsætter, som indkøbsassistent i Nukissiorfiit efter endt uddannelse.”

Formelt bliver Saamu Rasmussen færdigudlært den 30. juni i år, og Nukissiorfiit ønsker stort tillykke.

Billedtekst: Saamu Rasmussen er den første i Nukissiorfiit, som har taget uddannelsen AU1/International Transport & Logostik.