Resultatet: Et flot A!

Jens-Christian Jacobsen kan nu skrive kontorassistent på sin CV. Han har netop færdiggjort sin uddannelse indenfor TNI, i Administration – og sluttede sin kontorassistentuddannelse med et stort, flot A.

Nukissiorfiit har haft fornøjelsen af at følge Jens-Christians udvikling gennem de sidste tre år, hvor han har været elev i administrationen på hovedkontoret i Nuuk. Her har han arbejdet med alle funktioner såsom fakturering, debitor, kreditor, løn og kundeservice.
– Jens-Christian lærte hurtigt alle funktioner til vores fulde tilfredshed. Han er vellidt i alle afdelinger,
i og med at han er en person, som spreder glæde. Vi har også været vidne til hans personlige udvikling, som nybagt far og fulgt ham i udviklingen af hans eget firma under hans elevtid, fortæller Pavia Holm, leder for Debitor og Fakturering, og indrømmer at de kommer til at savne den flittige og dygtige elev.

Gang i den
Selvom den unge Jens-Christian Jacobsen har været en flittig elev, har det ikke forhindret ham i at opbygge sin egen virksomhed. Så planerne om at vende tilbage til Nukissiorfiit er ikke lige rundt om hjørnet, for lige nu er hans fokus et andet sted.
– Nukissiorfiit er en helt fantastisk arbejdsplads med mange friske og gode kollegaer. Det har gjort, at min uddannelse har føltes som en leg og er gået hurtigt og let. Men jeg skal nu drive min egen virksomhed og lade den vokse så stor som muligt, fortæller Jens-Christian. Han udelukker dog ikke et ”comeback” som en ny elev i fremtiden;
– Engang i fremtiden vil jeg gerne uddanne mig videre som indkøber. Så ved jeg, hvilken foretrukken elevplads jeg skal gå efter, nemlig Nukissiorfiit, siger han.

Jens-Christian Jacobsen har i sin fagprøve skrevet om Nukissiorfiits seneste medarbejdertilfredsheds undersøgelse og fik det flotte A i karakter for sin indsats.
Nukissiorfiit ønsker stort tillykke og ønsker Jens-Christian Jacobsen held og lykke med hans fremadrettede karriere.

Billedtekst: Det blev et flot A, som endelig karakter på et uddannelsesforløb på NI. Jens-Christian skrev en opgave om Nukissiorfiits seneste medarbejder tilfredsheds undersøgelse.
Foto: Nukissiorfiit