Bygdeformand nu med Dronningens Fortjenstmedalje

Bygdeformand  Jakob Thomasen i Kangaamiut fik søndag d. 15 december 2019 overrakt Hendes Majestæt Dronningens fortjenstmedalje i sølv.

Det var distriktschef Jan fortjenstmedalje, som både havde æren af at overrække fortjenstmedaljen og holde en tale for Jakob Thomassen. Overrækkelsen fandt stedved en reception i Taseralik, hvor Nukissiorfiit og Jakobs familie deltog.

Fortjenstmedalje kan tildeles efter indstilling samt efter lang og tro tjeneste i det offentlige samfund – ja faktisk mere end 40 år.

Jakob Thomasen har efter endt uddannelse som maskinarbejder i 1974, hovedsageligt arbejdet inden for den offentlige energiproduktionen i Grønland.

Først på elværket i Maniitsoq fra 1975 til 1977. Efter en lille afstikker på det private arbejdsmarked fra 1977 til 1979 blev Jakob, den 1. november 1979, ansat som formand på elværket i Kangaamiut, hvor han har været ansat siden.

Uanset om ”arbejdsgiveren” har heddet GTO, NunaTec, Kommunens tekniske forvaltning eller Nukissiorfiit har Jakob Thomassen altid sat en ære i, at alle opgaver løses til tiden og ikke mindst med et højt kvalitetsniveau.

Nukissiorfiit ønsker et stort tillykke til Jakob og hans familie.

image

image