Forsyningen i Nuuk er genoprettet

Opdateret kl. 16:19

Forsyningssituationen i Nuuk er nu normaliseret, og alle bydele er indkoblet. Hvis du mod forventning fortsat ikke har strøm, beder vi dig venligst sikre, at dit sikringsskab er tændt, før du kontakter Nukissiorfiit.
Sammen med vores hårdtarbejdende kollegaer vil vi gerne takke for jeres forståelse. Vi ønsker jer en god aften.
 

Opdateret kl. 13:10

Nuuk, Nuussuaq & Qinngorput:
Store dele af byen er nu koblet ind igen, og forsynes med strøm. Vi arbejder fortsat på at indkoble de øvrige dele af byen, og stræber efter at dette sker inden for de kommende timer.
Vand- og varmeforsyningen er fortsat påvirket, og vi arbejder på at sætte dem i drift snarest. Strømafbrydelsen skyldes helt usædvanlige vejrforhold, som udfordrer forsyningen. Vi melder ud igen, så snart der er nyheder. Vi takker endnu en gang for jeres forståelse.

Opdateret kl. 12:00

Nuuk, Nuussuaq & Qinngorput

Vi oplever strømsvigt for anden gang, på grund af stormen. Vores ansatte arbejder på højtryk for at løse fejlen. Fejlen er fundet, og ifølge planen bliver kunder inden for de kommende timer koblet ind igen sektionsvist. Vi melder ud igen så snart der er nyheder.

Med venlig hilsen,
Nukissiorfiit


kl. 10:58

Nuuk, Nuussuaq & Qinngorput

Vi oplever strømsvigt i øjeblikket, på grund af stormen. Vores ansatte arbejder på højtryk for at løse fejlen. Fejlen er fundet, og ifølge planen bliver kunder inden for de kommende timer koblet ind igen sektionsvist. Vi melder ud igen så snart der er nyheder.

Med venlig hilsen,
Nukissiorfiit