Imina modtager Dronnings fortjenstmedalje

Nukissiorfiits Magssannguaq Imina fra Qaanaaq bliver i dag fejret for hans 40 års tro tjeneste

Det var den 9. august 1978 at Magssannguaq Imina blev ansat i det daværende Grønlands tekniske Organisation (GTO), som i 1993 blev til Nukissiorfiit.  Magssannguaq Imina flyttede med over i Nukissiorfiit og har siden været en fast del af medarbejderstaben.

Magssannguaq Imina startede som ufaglært men har formået at tilegne sig mange kompetencer og derfor med tiden opnået en respektfuld og fagligt højt respekteret tilgang til opgaverne som vandbilschauffør og flittig arbejdsmand.
– Vi er utroligt glade for Magssannguaq Imina, som er en god og stabil medarbejder. Han har et venligt væsen, er en god kollega og hans kollegaer kan altid regne med hans hjælp og vejledning, fortæller Kjell Bjergman, distriktschef i Avannaa, og fortsætter;
– Det er en særdeles stor glæde for Nukissiorfiit, at vi til stadighed kan fejre flere jubilarer der har været i virksomheden i 40 år.

Jubilaren modtager i dagens anledning Dronnings fortjenstmedalje i sølv. Derudover modtager han Selvstyrets diplom og påskønnelse for hans 40 år i offentlig tjeneste.
Der bliver ligeledes budt indenfor hos Nukissiorfiit i Qaanaaq, hvor Magssannguaq Iminas familie, nære venner og kollegaer også er inviteret.

Nukissiorfiit ønsker jubilaren et stort tillykke.