Nukissiorfiit forlænger svarfrist og lodtrækning

Grundet for få besvarelser på vores kundetilfredshedsundersøgelse, har Nukissiorfiit valgt husstandsomdeling foretaget af TELE-POST med tilhørende svarkuverter. For at sikre at alle har modtaget et spørgeskema og haft mulighed for at sende besvarelsen retur, har vi valgt at forlænge svarfrist til 28. februar 2019 og lodtrækning til at være 15. marts 2019.

Lodtrækning om 4×500 kroner i hver by og 1×500 kroner per bygd sker derfor først den 15. marts 2019. Pengene bliver indsat på vindernes konto.
Det kunder som allerede har udfyldt skemaerne kommer automatisk med i lodtrækningen. Det er kun muligt at deltage med én besvarelse pr. hustand.

I Nukissiorfiit ønsker vi at yde Grønlands bedste og mest professionelle kundeservice. Derfor er det vigtigt for os at finde ud af, hvordan vi kan forbedre os. Det er årsagen til at vi vælger at bruge mange ressourcer og kræfter på at få en bredt dækkende en kundetilfredshedsundersøgelse. Vi glæder os til at modtage dine svar og ønsker Jer alle et godt og varmt nytår fyldt med positiv energi.