Nukissiorfiit lancerer kampagne

Nukissiorfiit har netop lanceret kampagnen ”Det er vores egen energi”. Kampagnen skal skabe opmærksomhed om Nukissiorfiit som uddannelsessted og arbejdsplads og blandt andet fortælle om de mange muligheder Nukissiorfiit har for at gøre vores land selvforsynende med energi.

Energidirektør Kaspar Mondrup udtaler:                          

-Nukissiorfiit er en fantastisk arbejdsplads, og det vil vi gerne fortælle omverdenen om. Vi ønsker med vores kampagne at skabe fokus på de udviklingsmuligheder Nukissiorfiit giver samfundet og den enkelte medarbejder. Øverst på den politiske dagsorden hos Nukissiorfiit er den grønne omstilling, som gør landet mindre afhængig af importeret olie.

Nukissiorfiit løser opgaver i hele landet og ofte under svære forhold. Derfor kræver det medarbejdere med mange forskellige kompetencer, og som altid er klar til at gå forrest siger Kaspar Mondrup og fortsætter:

-Hvad enten det drejer sig om at holde forsyningen kørende i minus 30 grader, eller driften af vores store vandkraftværker, kræver det medarbejdere, der kan noget helt specielt og medarbejdere, som har energien til at levere energien. Vi er allerede mange, men vil gerne være endnu flere.

Hensigten med kampagnen har dog også et længere sigte:

-Vi ønsker at inspirere de kommende generationer til at uddanne sig, søge viden, gøre sig dygtigere og være med til at drive udviklingen i samfundet og i Nukissiorfiit. I Nukissiorfiit tager vi et stort ansvar for vores medarbejderes udvikling og har elev- og praktikpladser inden for mange forskellige fag.

Vi vil vise at vi udvikler os, og bruger alle de muligheder vi har til gavn for hele samfundet. Til syvende og sidst handler det om, at det er vores egen energi og vi skal udnytte den bedst muligt.

Kampagnen er skudt i gang med en kortfilm, der viser forskellige former for energi. Filmen er optaget på flere forskellige lokaliteter i landet, og er et resultat af et samarbejde mellem den lokale produktionsvirksomhed Polarama Greenland og reklamebureauet MENSCH. Polarama Greenland har sammensat et hold af de bedste lokale filmfolk til projektet, MENSCH har tidligere været den kreative kraft bag succesfulde kampagner på Færørene.

Senere på sommeren vil Nukissiorfiit og Visit Greenland også løfte sløret for kreativt samarbejde, der viser hvordan vi hos Nukissiorfiit leverer vand og vores egen energi ud til alle beboelser i landet.

Se filmen her: https://nukissiorfiit.gl/da/Nyheder/2021/Det-er-vores-egen-energi

For yderligere oplysninger kontakt Energidirektør Kaspar Mondrup.