Nukissiorfiit på den Grønlandske karrieremesse 2024 med succes

I uge 8 blev den årlige Grønlandske karrieremesse afholdt i Danmark. I den forbindelse var tre af vores gode medarbejdere, Claudia (regnskabscontroller), Palu (driftskonsulent) og Daniel (HR-udviklingskonsulent) rejst til Danmark for at fortælle om det vigtige og spændende arbejde som Nukissiorfiit udfører.

”Vi havde en masse interesserede studerende forbi i Aarhus og København, hvor vi med hvert vores fokusområde kunne beskrive, hvilket arbejde som Nukissiorfiit udfører. Særligt havde vi fokus på maskinmestre, hvor Palu hurtigt fik snakket sig varm og deltog i en masse tekniske snakke. Vi fik ihærdigt delt ud af merchandise og visitkort og håber på at få tilsendt en masse gode spørgsmål (og ansøgninger)”, fortæller Daniel om turen til Danmark.

Og Claudia er enig: ”Det var en rigtig god tur, hvor vi fik flaget med Nukissiorfiit-flaget. Vi fik snakket med mange elever, der sørger efter job og fortalte, hvad vi laver i Nukissiorfiit. Og det var sjovt at høre, hvordan nogle af børnene, der var med deres forældre til karrieremessen, drømmer om at arbejde hos Nukissiorfiit, da deres familiemedlemmer arbejder hos os”. 

Det er altid dejligt, når vores medarbejdere har mulighed for at komme ud og fortælle hvad Nukissiorfiit laver, og vi glæder os derfor allerede til årets uddannelseskaravane til efteråret, hvor Nukissiorfiit også er repræsenteret.