Erhvervspraktikanten Lisa siger hej

Hele sidste uge havde Nukissiorfiit fornøjelsen af at have Lisa som erhvervspraktikant i hovedkontoret i Nuuk. 14-årige Lisa kommer fra Nuuk Internatonal Friskole og går i 9. klasse. Hun kan godt lige at lave lektier og fagene Tysk, Engelsk og Musik er hendes yndlingsfag. Hun vil gerne være maskinmester eller skuespiller når hun bliver stor.

”Jeg havde en meget lærerig uge hvor jeg har været i HR, Indkøb, Projektkontoret samt i Ledelsessekretariatet. Det har været en dejlig uge her og det er også meget spændende fordi man kan lære meget om indkøb, projekt og ledelse. Jeg skulle lave fordelinger, ansøgninger, annonce og hjælpe med et projekt om ledninger til Radiofjeldet. Det har været en sjov uge i Nukissiorfiit” skriver Lisa.

Har du tænkt over, hvad du gerne vil arbejde med, når du er færdig med din uddannelse? Du kan i Nukissiorfiit få en oplevelse af dagligdagen på en arbejdsplads og komme til at deltage i arbejdsopgaver, der kan give dig oplevelser og hjælpe dig med at tage det næste skridt på vej til en uddannelse. Som folkeskolepraktikant hos os, kan du teste dine interesser inden for mange forskellige fagområder. Vi er en af de største virksomheder med afdelinger i hele landet. Læs mere om erhvervspraktik hos Nukissiorfiit og hvordan du søger lige her.