Nukissaliks vinder er fundet

Nukissalik deltog på dette års Bil og Båd messe i Inussivik, i Nuuk. Her var en konkurrencen om gratis opsætning af ladestander og et guldkort det helt store trækplaster.

Det var en forrygende weekend i Nuuk, da Deres Auto afholdt årets første bil og båd messe, hvor Nukissiorfiit ladestander univers ”Nukissalik” også var repræsenteret med en stand.
På standen havde de mange besøgende  mulighed for at få rådgivning i, hvordan de kan få opsat en ladestander og hvordan sådan én fungerer.
- De mange besøgende var nysgerrige på vores univers og på vores populære ladestandere. Det var tydeligt at den grønne omstilling er blevet taget godt imod og flere enten drømmer om- eller gerne vil bidrage til denne udvikling, fortæller Nukissaliks ”far” Klaus Lage Labansen, der til dagligt er chef for Salgs- og Markedsudvikling i Nukissiorfiit.

Vinderen
Konkurrencen om at vinde gratis opsætning af ladestander, med et dertilhørende guldkort til en værdi af 200 kroner, var populær. Det blev til hele 122 deltagere og vinderen er trukket.
Den heldig er Jan Jensen, som allerede har fået den glædelige besked og kan se frem til opsætning af egen ladestander, i nær fremtid.
Men det var ikke kun vinderen af denne konkurrence som var heldig. Gæsterne på messen kunne nemlig tilmelde sig Nukissalik gratis, og fik ved tilmelding tilsendt et guldkort - ligeledes til en værdi af 200 kroner.
- Der er tilmeldt en del nye medlemmer i Nukissalik universet. Det er vi yderst tilfredse med og har stor tiltro til at tendensen fortsætter, fortæller Klaus Lage Labansen. Vi skal huske de nye medlemmer i Nukissalik miljøet på at gå ind i deres mail og konfirmere deres mailadresse.

Hvis du skulle have fået lyst til at læse mere om Nukissalik universet du læse mere her.
Her kan du blive klogere på alle de fordele det er ved at blive medlem og finde gode råd og vejledninger.