Tak til Isak for lang og tro tjeneste i Nukissiorfiit

Det var en dag med blandede følelser, da Nukissiorfiit sagde farvel til en trofast medarbejder, der stopper efter 42 år ansættelse i den offentlige tjeneste. Isak Hansen (efterfølgende Isak) har nemlig valgt at gå på pension.
Beslutningen er overvejet og var ikke nem at træffe for den engagerede og altid pligtopfyldende medarbejder.
For et år siden udtalte han nemlig dette i en artikel i Nukissiorfiits personaleavis NukiNews:
”Jeg elsker mit arbejde og er stolt af at være en del af Nukissiorfiit. Jeg er især stolt over, at vi er et dygtigt hold udelukkende bestående af lokale, dygtige og engageret kollegaer”.

Isak var fiskeskipper, før han i tidernes morgen som 32-årig trådte ind i GTO (Grønlands Tekniske Organisation, red.) i Qeqertarsuaq, det som vi i dag kender som Nukissiorfiit. Han blev ansat som drift medarbejder og blev siden formand for elproduktionen.    

Den trofaste, loyale og respekterede medarbejders indsats er heller ikke gået ubemærket hen.
Ud over at være en kollega, der altid har sat en ære i, at opgaver skal løses til tiden og på et højt kvalitetsniveau, så har han modtaget Dronningens fortjenstmedalje for 40 års tro tjeneste og SIK’s opmuntringspris. Isak har derudover igennem årene været engageret i lokalsamfundet og har været aktiv kommunalpolitiker, og endda viceborgmester i en årerække.
”Vi som samfundsborgere må hjælpe til, hvor vi kan. Men det er mindst lige så vigtigt at være glad for sit arbejde og yde sit bedste. Nukissiorfiit har alle årene været en god arbejdsplads, hvor medarbejderne er i fokus. Det er en fordel for os alle”, har Isak udtalt til Nukissiorfiits personaleavis, NukiNews.

Men nu trækker Isak sig tilbage, og det er ham velfortjent.
Officielt skete det til en reception på Hotel Disko Island i Qeqertarsuaq, hvor den nærmeste familie og kollegaer til hovedpersonen fik mulighed for at sige tak for hans mangeårige indsats.
Distriktschef René E. Fleischer sagde blandt andet disse ord til Isak:
- Ærede Isak. På vegne af hele Nukissiorfiit vil jeg sige en stor tak for de mange år, du har valgt at arbejde for os. Vi vil forsøge at udfylde din rolle og håber da også, at du vil komme forbi til en kop kaffe i ny og næ.
Vi ønsker dig alt godt i din nye tilværelse som pensionist.

Hele Nukissiorfiit ønsker Isak tusind tak for en kæmpe indsats igennem 4 årtier og ønsker Isak et dejlig og oplevelsesrigt otium.