Cicilie bliver ny direktør ved Nukissiorfiit

Naalakkersuisut har besluttet, at Cicilie Senderovitz ansættes som direktør i Nukissiorfiit med virkning fra 1. maj 2022. Hun har en uddannelse inden for miljøbiologi og offentlig administration. Cicilie Senderovitz kommer fra en stilling som kontraktchef ved Vestforbrænding. Hun har derfor relevant erfaring indenfor blandt andet ledelse, forsyningssikkerhed, effektivisering, grøn omstilling, servicering af kunder og økonomistyring.

”Naalakkersuisut glæder sig over ansættelsen af Cicilie Senderovitz. Det er afgørende for Naalakkersuisut, at vi får skabt en mere robust forsyning i hele Grønland. Vi forventer, at Cicilie vil gå til den opgave med stor målrettethed, og hun vil kunne trække på hendes mange erfaringer indenfor forsyningssektoren. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Cicilie, og jeg håber, vi nu har fundet en direktør til Nukissiorfiit, som vil være stabil i stillingen i en årrække. Det er vigtigt i forhold til medarbejder trivsel i virksomheden og i forhold til at skabe resultater,” udtaler Naalakkersuisoq for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø Kalistat Lund.

Cicilie er født og opvokset i Grønland, og hun glæder sig nu til at flytte tilbage og starte sit nye job ved Nukissiorfiit.

”Jeg brænder for energiområdet, grøn omstilling, miljø samt bæredygtige løsninger. Så det er en fantastisk mulighed for mig – jeg glæder mig til sammen med Nukissiorfiits mange dygtige medarbejdere at bidrage til den positive udvikling i Grønland. Der forestår et vigtigt arbejde omkring at få sikret en mere robust forsyning til hele landet – det er en opgave, jeg tager på mig med stor alvor. Tingene må ikke stå stille for mig. Jeg har et stort drive og er vedholdende, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang,” udtaler Cicilie Senderovitz.

Kontaktinformation

For yderligere oplysninger, kontakt Departementschef i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø Mette Skarregaard Pedersen tlf. 529844, eller pan@nanoq.gl