Dygtige praktikanter dimitterer

Fra venstre: Karoline Kleist dimitterede i juni som AU indenfor handel og økonomistyring. Fra midten er det Camilla Telling og Naja Pjettursson, begge AU-dimittender indenfor AU-Økonomi og ressourcestyring.

Nukissiorfiit er stolt af, endnu engang, at kunne have tilbudt praktikpladser til en perlerække af talentfulde unge

Helt præcist dimitterer syv unge praktikanter hos Nukissiorfiit.
Disse unge har valgt hver deres uddannelsesgren, og deres valg af Nukissiorfiit som praktikplads har været nøje udvalgt.
- Jeg valgte Nukissiorfiit for at prøve at være i en stor virksomhed. Det var et godt valg, for nu står det klart for mig, hvilke områder som passer godt til mine faglige kompetencer, noget som jeg er taknemlig for at have fået mulighed for. Formålet med min praktiktid er fulgt til punkt og prikke, fortæller Camilla Telling, som for nyligt dimitterede i AU- økonomi og ressourcestyring.

Camillas medstuderende, Naja Pjettursson, har også været glad for sin praktiktid hos Nukissiorfiit.
- Det har været en spændende faglig og personlig udvikling, og jeg har følt mig meget velkommen her blandt søde og hjælpsomme kollegaer på Hovedkontoret i Nuuk. Jeg har ikke tal på de mange ting jeg har lært her, fortæller Naja og fortsætter,
- Selvom det kan være hårdt at skifte mellem praktiksted og skolegang, så ved jeg, at min tid hos Nukissiorfiit vil komme mig til gavn i mange år frem. Det er en spændende arbejdsplads, og vigtig for hele vores samfund. Derfor vil jeg varmt anbefale Nukissiorfiit til andre praktikanter, fortæller hun.

Her er listen over alle dimittender, som har valgt at tage deres læretid hos Nukissiorfiit.

AU-økonomi og ressourcestyring: Camilla Telling og Naja Pjettursson

AU-International Handel og Markedsføring: Karoline Kleist

Skibsmontør: Kristian Olsen Petersen, Nuka-Leo Svendsen, Qillaq Davidsen Johansen og Kaaleraq Motzfeldt

Arktisk Ingeniør praktikant: Tupaarnaq Olsen

Specialprojekt energiteknologi SDU: Anna Melchior Enggaard

Værkstedspraktikant: Jakob Kjeldgaard

Nukissiorfiit ønsker dimittenderne et stor tillykke og ønsker alle en fremtid med masser af udfordringer – og ikke mindst en stor tak for deres indsats under praktikforløbene.
Det har været en fornøjelse at have jer hos os.

Skibsmontør: Kristian Olsen Petersen, Nuka-Leo Svendsen, Qillaq Davidsen Johansen og Kaaleraq Motzfeldt.  Solobillede: Kaaleraq Motzfeldt fik en opmuntringspris for hans ihærdige indsats og ukuelige væsen.