Energien kommer indefra

Det har den bestemt gjort i maj måned, hvor Nukissiorfiits medarbejdere i Nuuk har været ekstra aktive. I sidste uge var mere end 20 løbefriske Nukissiorfiit-medarbejdere samlet til årets Tusass-stafet sammen med en masse andre virksomheder. Selvom regnvejret ikke ligefrem opfordrede til løb, lagde det ikke en dæmper på stemningen til stafetten, hvor godt humør, holdånd og high-fives gav god energi til hele eftermiddagen. 

” Tusass-stafetten har bekræftet det skønne sammenhold, som vi medarbejdere til dagligt har i Nukissiorfiit. Arrangementer som dette viser, at vi i fællesskab er gode til at højne glæden over at arbejde i Nukissiorfiit, da vi op til selve stafetten, har hygget os ugentligt med fælles træning på tværs af afdelinger. Så både før og på selve stafetdagen har vi endnu engang skabt mange gode oplevelser, og det er så fedt, at Nukissiorfiit som arbejdsplads støtter op om sunde aktiviteter som denne”, siger Lara Olsen, specialkonsulent i HR, som var en af deltagerne fra Nukissiorfiit til årets Tusass-stafet.

En aktiv maj måned

Tusass-stafetten er ikke den eneste begivenhed, hvor Nukissiorfiits medarbejdere har været særlige aktive. I hele maj måned har der blandt medarbejderne på hovedkontoret i Nuuk været en konkurrence om, hvem der har gået flest skridt. Det blev lavet i forlængelse af Maaji Nuan, der sætter fokus på sundhed og fællesskab. Så på hovedkontoret blev der gået på livet løs i maj-måned, hvor der blev konkurreret om at gå flest skridt på én dag og i alt for hele måneden.

Det er dejligt at medarbejdere i Nukissiorfiit støtter op om disse aktiviteter, der bidrager til et godt arbejdsmiljø og som styrker fællesskabet – også uden for arbejdspladsen.